Friday, April 4, 2008

Otrohet

Jag tänkte egentligen om man verkligen kan avgöra om en person skulle kunna begå otrohet. Alltså. Jag har flera gånger hört folk säga "Han vet jag helt säker att han aldrig skulle vara otrogen, han är bara inte en sådan person" men ändå har det visat sig att personen tydligen visst var kapabel till det. Otrohet kan på sätt o vis vara bra. För då vet man helt säkert att det är slut och om man inte tycker det så är man ju lite dum, han vänstrade och det borde egentligen inte förlåtas. Eller kanske... Jag är lite klyven i det här. Jag funderar bara...

Jag har precis sett en svensk thriller som gick på ettan. Ni kan nog gissa att den var dålig? Mm, det var den. "Storm" hette den. SE DEN INTE!

Ha de gött,
Julia

Nationella prov i Engelska!

Idag var det då nationella prov i engelska. Jag tror nog att jag gjorde inte sådär jätte bra ifrån mej men förhoppningsvis inte jätte dåligt heller, för då blir jag så jefla ledsen eftersom ett MVG är så jeffla viktigt...nej. Hörövningen var svårast bara så att alla vet.

Nu är det i alla fall skönt väder. När jag åkte moppe så funderade jag på att slopa den feta jackan och byta den mot min lite somrigare. Värme, värme. Man märker verkligen att sommaren är här nu!

Ha det gött,
Julia

Thursday, April 3, 2008

Haha, jag bara måste!

Jag började garva så mycket och nu måste ni tycka att jag har den sämsta humorn i hela världen men jag tyckte den var så kul! En viss person skickade bilden till mig igår och jag tyckte den var gullig så nu ligger den på min gardeborbsvägg bara så att ni vet. The halls of Fame! Haha, nog med all onödig fakta.
Tihi!

Kaninen med biten bak säger: My Butt Hurts
Kaninen som inte har några öron säger: Whaat?

Haha, nu har jag skämt ut mig för dagen med min dåliga humor! :)


Ha det gött,
Julia

Planer, planer.

Jag fick sån lust att starta upp min fula blogg igen!
Vissa tycker nog att jag inte har något liv och vill nu uttrycka mitt meningslösa liv på nätet så att även Ni kan ta del av det. Men så är det inte. Eller typ inte! Jag älskar att skriva av mig lite om ditten och datten så då tänkte jag, why not ? Aja, jag vill påminna er om att dissa allt jag skrivit innan, för jag orkar inte radera just nu och jag var en riktig barnrumpa senast jag skrev! :)

Ha det gött,
Julia