Wednesday, February 21, 2007

Onsdag

Jaha.. SKIIIIT KUL! Jag är ensam hemma med morfar ffs... :P Gillar morfar och så men det var roligare när Sigge var här. Jaha, hon kommer hem runt åtta... SUCK O STÖN

Fan.. Han tror att jag gillar han nu.. Skulle aldrig kunna göra det. Jag gillar den andra..

Fööörlåååt Annelie för igår. Jag skulle ju gå för att äta på Eriksdalsbadet för att mina fuck'd up ben hade blivit så röda och uppsvullna som tomater. När jag och Julia satt och åt så kom Sandra och så glömde vi allihopa bara bort tiden.. Sorry.
Men samtidigt så borde du förstå nu hur jag tycker du behandlar mig i skolan. Då är det du som dissar mig.

Julia och Sigge är två blyga och osociala människor när båda var hos mig igår så vågade ingen av dom snacka med varandra eller något. Haha fy faaan. :P Jag fick vara hos Julia ett tag och sen springa till Sigge och sen Julia.

SVULLODAGEN VAR IGÅR! Jag svulla, fast en kvarts semla bara. Spydde sen nästan. Hade glömt hur äckliga dom var

.Ääääälskar verkligen min Sigge, min Julia, min Kit och min Freddan. Man får inte glömma SANDRA. :D
Jag höll på att pricka Sandra i ögat med badminton bollen igår.. Haha. Jag är eeextremt bra på att stjuta.. ;)

Jaa, morfar lagar mat där nere och jag sitter här med ansiktsmask som jag ska tvätta bort nu...

KILLEN MÅSTE FAN LOGGA IN PÅ MSN IDAG..! ANNARS FÅR JAG DAMP! Så det så. ;)


PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ

Friday, February 16, 2007

Fredag

Idag så gick jag till skolan och blev besviken. Hade ingen lust att vara kvar där. Fanns ingen anledning till det. Jag hade ingen som helst lust att gå omkring med någon idag, jag ville bara sitta stilla och plugga, men det gick inge vidare alla kom och skulle snacka hela tiden. Jag hann skriva tre ord sen kom någon och ba: "Tjaa Julia. Vad gör duuuu?" Jag tänkte bara: "Pluggar ser ni väl?!". Aja, jag stannade faktiskt kvar hela skoldagen även fast det var trist och tråkigt och trist. Så jag är stolt över mig själv lite grann. :) Det hände inget speciellt i skolan, inget alls... Tråååkigt tråååkigt trååååkigt.

Jaja, jag och Kit skulle gå och se på bio, Cino4 på tekniska museeet. xD Haha. Men den var full! :O Så vi fick åka hem.. :( Trist, hade velat se den. ;) Men men, vi hade det rätt trevligt. Vi träffade en full gubbe och tydligen älskade han mig för när han skulle gå så la han sin hand på min axel och sa: "Hej då, Julia. I love yah!". Haha, han var så kul. Jag garva nästan ihjäl mig!

Sen kom jag hem och då hade jag tydligen glömt lämna filmerna vi hyrt... Ooops. Så jag grabbade tag i telefonen och ringde Mikaela, jag ville ju inte åka själv med bussen till Björknäs, och hon hängde på. Vi missade första bussen... Så jag behövde betala 25 kr för de där dumma filmerna för att vi kom 20 min försent. >:( Jävla cp gubbe. Aja, sen köpte vi godis och went hem, eller till busshållplatsen. Vi satt inne i det där båset och såg bussen komma i hög fart runt hörnet så vi ställde oss snabbt upp och vinkade så att han skulle se oss. Han stanna och när vi steg in så peka han på mig och sa: "Ni ska inte stå inne i hytten, jag ser er fan inte!" Jag ba: "Men du kom så snabbt runt hörnet så vi hann inte ställa oss upp." Sen gick jag vidare men så sa han till min kompis: "Reflexer borde ni ha också!!" Han var fan helt korkad! xD

Senare samma kväll så satt jag och Mikela och snackade om skolan och alla puckade människor som finns i världen så ringde telefonen och det var min kära pratglada kusin som ville gratta mig på namnsdagen. :) Jag har fått mycket grattis idag! :D Aja, hon ville snacka med mig om hennes killproblem och Mikaela skulle ändå gå så jag sa hej då till Mikaela och sen snackade jag med Sigge i 20 min om fulla människor, killar och cp telefoner.

Nu sitter jag här, utan smink och skriver. Är trött och ska rida imorgon. Dessutom är jag sur för de personer som jag ville skulle logga in på msn har inte gjort det idag så jag blir ledsen! :'( Men jag är glad nu. Men väldigt trött. :P

HEJ DÅ.

Wednesday, February 14, 2007

Onsdag

Gick till skolan, men du var inte där.. :'( Snyft. Så jag gick hem sen för jag orkade inte vara kvar. Tom satt och lekte med min mobil och jag lästa om första världskriget.. Liksom skiiiit kul...! Så jag DROOOG hem.

Var inne på datorn, skulle åkt hem till Freddan men jag var ett klantarsle och missa bussen så jag fick stanna hemma.. :( Liksom dålig dag eller vad? Dessutom när jag kom hem hoppades jag att du skulle vara inne men NEJ det var du såklart inte. :/ Dessutom vet jag inte hur du känner längre men jag gillar fortfarande dig..

Aja, resten av dagen så.. tror jag att jag kommer sova för jag är trött.. :P


HEJ DÅ

Tuesday, February 13, 2007

Tisdag

Ja... Då är det väl över? :'(

Flirta med Fredrik, i min klass, jag tror ärligt att han möjligtvis kan vara bög.. xD Han bara viftade bort mig som om jag var en fluga. xD Haha fy fan.. ;) Aja, rätt kul var det i skolan men jag hade lite feber, Kevin skulle hela tiden krama mig och Tom var ute efter min mobil.. Annnars vare en bra dag. ;D

HEJ DÅ

Monday, February 12, 2007

Måndag

Blä. Fatta vad tråkigt. Jag är sjuk och är hemma och har suuuuuper tråkigt. Egentligen borde jag göra klart min hemkunskapsgrej men hum.. vi säger att jag "glömde".. Eller att jag "sov".. :P Men ååh jag ville nästan vara i skolan.. Saknar en person... ;)

Om ni vill höra vad jag gör just nu så skriver jag och dricker cola för att min mage ska må bättre.. SUCK! Mamma kommer hem klockan tre idag... nej nej neeej. Hon borde komma hem halv åtta enligt mig, sent i varje fall. Gillar att ha huset för mig själv.. :)

JUST NU LYSSNAR JAG PÅ NELLY FURTADO - WHY DO ALL GOOD THINGS COME TO AN END!
"honestly.. i don't like reality it's just to clear for me.. Why do all good things come to an end. Flames to dust, lover to friends... Travelling I only stops on exits..."
Haha. Kul liv jag har. xD

PUSS O HEJ LEVERPASTEJ

Sunday, February 11, 2007

Om jag kunde så skulle jag

Om jag kunde så skulle jag men jag är feg.
Okej, idag har vart en piss dag. Liksom som jag sett ut! Jag har vandrat omkring som ett bananskal! Men det förståss, jag var ju sjuk. Jag mår inge vidare heller, alltså bortsett från sjukdomen jag har. Dessutom har jag drömt så konstigt. Aja, det ska vi inte gå in på. :P

Jag undrar ibland varför vissa har det så lätt men inte jag. Jag vill ha det lätt. Jag vill gärna ha det super lätt (för jag är extremt lat).

Men jag är glad för en sak i alla fall. Jag är inte desperat! :D Jag är inte desperat efter killar, som många jag känner. Skulle kunna ge en hel drös av namn. Stackars dessa människor, men dessvärre kan dom inte få mitt medlidande eftersom jag är tonåring. Aja, jag är så jävla stolt för att jag inte är desperat! ;D

Friday, February 9, 2007

Palla..!

Palla... Jag försöker vara nån jag inte är och det pallar jag inte.
Orkar inte inte vara någon som springer omkring från kompis till kompis och "samlar" på kompisar. Fy fan, sånt är falsk.

Fredag

TristTristTristTristTrsit. Ingen kompis eller något här. :( Bara pluggandet, jag och vovve även lilla Findus var i farten men nu verkar hon ha försvunnit... Tänkte sätta mig och titta på en film. Har inget bättre för mig dessvärre. Har i alla fall gjort mig fullbokad inför nästa vecka. ;D

Thursday, February 8, 2007

Torsdag

Tjohoo. Sista skoldagen, är "ledig" imorgon. :) Skoldagen idag var helt cp som vanligt. Men jag föredrar att ha Mats över Nina faktiskt, han är roligare. ;) Först var jag flummig på morgonen sen så blev jag totalt drogad och vankade omkring som en jävla sengångare i skolans korridorer, sen lyckades jag på nått sött sätt få en energikick så att jag blev glad på återsamlingen. Mats påstod tydligen att jag inte kunde spruta ordentligt när vi skulle rengöra borden så han försökte ta sprutan ifrån mig! Men glöm och dröm, den var min ju! Jag hade gett sprutan till Alex för att han skulle spruta på ett bord jag inte nådde till och då tog Oscar den sen. När Mats kom tillbaka skrek jag: "Oscar tog min spruta!". Haha. Jag gillar att skylla på andra. ;)

När vi skulle till bussen så slog jag Sophie i magen och då började jag blöda på händerna! :O Oops, aja, sånt händer. Sen tappade jag min White Board penna på bussen! :'( *snyft* I alla fall. Jag var i forum idag IGEN med Annelie. Träffade Kit också sen när Annelie dumpade mig. Sen dumpa Kit mig med så att jag fick vanka helt själv till busshållplatsen. Jag kände mig så tooootalt ensam där. Liksom typ 100 par stod där och hångla och jag stod mitt i allt och tänkte: "Fan vad jag är ensam... När kommer bussen?".

Träffade Rasmus påvägen hem.. Suck o stön. Aja, jag är ingen taskig människa. Rasmus är väl ok..

När jag senare... på kvällen... var ute med min farliga golden retriever som drar omkull mig i snön... Så fick jag ett sms! WOW! Det var från Eric. Han ville att jag skulle komma till Finntorp o sova hos han..? HAN E FAN 24 ÅÅÅÅR! SHIIET! Jag menar.. grrr, mjaao, voff. ;)

Saksamma. Snackade me Henrik idag... på msn. :P Haha han e kul o söt. :)


Aja, nu ska jag "slagga". :P Hej svej.

Wednesday, February 7, 2007

Onsdag

Idag har jag vart i skolan. Liksom fett kul...! Inte.. Jag tycker vi dissar varandra skit mycket men tydligen är det bara jag som tycker det.. Men du kan ju inte påstå att vi inte gör det..? Allt blev så konstigt efter att vi berättade det för varandra. Vi tittar inte ens åt varann längre..? Liksom vaddå vissnad kärlek...

Jaja, jag var i forum med Annelie ett tag. Vi skulle köpa en baguett till mig och den dumma kassagubben sa att den kosta 29kr istället för 20kr. Det stog på deras pristavla att den kosta 20kr juu! xP Så jag fick inte köpa den eftersom jag bara hade 20kr.. Så det blev godis istället. Dessutom missa jag bussen pga den dumma gubben!

Jag tror Viktor hatar mig nu.. Vet inte.. :/ Men jag bryr mig inte så mycket. Liksom orka!

Johns kompis Rasmus är här. Som vanligt.. Han nästan bor här nu. Han e lite jobbig, han påminner mig (samma personlighet) som Bert. Tjejtjusarn ni vet. Han har frågat minst tio gånger, när jag gick iväg för att få vara ifred, "Var tog Julia vägen?". Jag tänkte bara "Gaaah! Låt mig vaa!". Jag ville inte vara nära dom så jag gick ner och somna på soffan. Jag tänker på om jag ska gå tillbaka dit o sova lite till. ;) De skulle vara skönt... :)

SIGGE KOMMER V.8 TILL MIIIIG!!! <3<3<3<3<3
Fatta hur mycket jag älskar den flikkan.. Aboooo (för att härma Julle). Jag&Sigge alltså vi flummar mest och bäst. Alltid kul med henne! Vi snackar om allt och alla. ;D Sooooeta fliiikkan ska komma heem. <3<3<3<3>


Tack o hej från lilla mig.